Huur een kunstkist

In de praktijk betekent dat het volgende: jullie kiezen een of meerdere KunstKisten van onderstaande mogelijkheden, geven aan hoeveel kinderen in de klas zijn en welke leeftijd de kinderen hebben. De Kisten zijn bedacht en haalbaar voor groepen 3 tot en met 8, maar in kleine groepjes ook voor de groepen 1 en 2.

Ik vul de Kisten en breng die bij jullie langs. In elke Kist zit het volledige materiaal voor een uur les. Verder zit er in elke Kist uitleg in de vorm van gelamineerde kaarten, waarop de kinderen zelfstandig kunnen zien wat de bedoeling is. Deze uitleg kan ook nog eens extra per mail verzonden worden, zodat jullie die op het smart board kunnen projecteren.

Een kist huren kost 70 euro per kist. Dat is inclusief alle materialen voor 30 kinderen en de breng- en haalservice.

Wij spreken in het begin samen af wanneer de Kisten gebracht moeten worden en hoelang jullie de Kisten willen houden in de klas. Na afloop van de activiteit kom ik de KunstKisten weer bij jullie ophalen.

Met kijk op het milieu is het de bedoeling dat zo veel mogelijk gereedschap terug de Kist ingaat, zoals pipetten, bakjes enz. Natuurlijk kan er iets kapotgaan, daarmee houd ik rekening in de prijs.